DOORSTART+

11 maart 2024  - Actualiteit
Image
Doorstart

Is jouw bedrijf of organisatie momenteel in herstructurering? Word je geconfronteerd met collectief ontslag, een volledige sluiting of dreigt zelfs een faillissement?  Doorstart staat klaar om jou te helpen. 

Doorstart is een collectief aanbod dat rechtstreeks op de werkvloer kan worden aangeboden mits akkoord van de verschillende partijen.

Een ontslag kan een overweldigende ervaring zijn, het is normaal dat er veel vragen opkomen. Met doorstart  gaan we hiermee aan de slag. Onze op maat gemaakte workshops behandelen essentiële vragen zoals: Hoe zal dit ontslag financieel verlopen? Waar moet ik rekening mee houden? Hoe bereid ik me voor op de jobs van morgen? Kan ik me omscholen? Wat zijn mijn mogelijkheden? Hoe solliciteer ik?

We staan klaar  om antwoorden te bieden op de meest dringende vragen van de getroffen werknemers. Zo creëren we ruimte voor nieuwe toekomstplannen. 

Doorstart is een krachtige samenwerking tussen vakbonden en VDAB. Onze diensten zijn volledig gratis dankzij de steun van de Vlaamse overheid. 

 

Wil je graag meer weten over wat we voor jou kunnen betekenen? 

Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen voor meer informatie via lba.mechelenkempen@abvv.be of 015/29.90.25.