Bij het ABVV in Mechelen+Kempen zit je goed

Partner in je loopbaan 

Meer dan 80.000 mensen in de Kempen en het Rivierenland kozen voor ABVV, als dé partner in hun loopbaan. 
Een slimme keuze, want op die manier kan je doorheen de verschillende fases in leven en loopbaan rekenen op het juiste advies op jouw maat. 

Door ons solidaire principe kunnen we een groot aanbod diensten aanbieden aan de beste prijs op de markt. We zorgen niet alleen voor de snelste verwerking van een uitkering voor (tijdelijke) werkloosheid. Je kan bij ons voor veel meer terecht. Of je nu jobstudent bent of op zoek naar meer balans tussen job en gezin, van sector wil veranderen en je je afvraagt of dat wel een goed idee is, in een conflict dreigt te geraken met je baas, uitgeblust bent in je job of aan het einde van je loopbaan begint te denken en zoveel meer, wij begeleiden je bij elke stap in je loopvaan en kiezen daarbij altijd voor jouw belang!

Intussen vullen we je belastingbrief of andere documenten in, en onderzoeken we of je recht hebt op een of andere premie of vergoeding. We volgen daarbij de actualiteit op de voet en spelen in op wat leeft bij onze leden! 

Samen sterk, voor ons collectief belang

Zaken zoals loonindexering, veiligheid op het werk, tijdskrediet, ouderschapsverlof, jaarlijks verlof... het lijken evidenties. Maar dit is niet zomaar uit de lucht gevallen. Er is een sterke vakbond nodig om deze verworvenheden te behouden en verder te bouwen aan een rechtvaardige, solidaire samenleving. Het ABVV heeft dagelijks impact op de samenleving, dankzij de 1,5 miljoen mensen zoals jij die zich aansloten bij ons. Wie nog extra mee de schouders zet onder ons verhaal en syndicaal actief is in zijn of haar bedrijf kan op bijkomende diensten van ons rekenen zoals de vormingsdienst voor militanten. 

Team van experten

Onze expertise op het vlak van werkloosheidsreglementering, sociaal recht, bemiddeling, loopbaanadvies enz is uniek. Elke dag gaan wij tot het uiterste om jouw rechten te verdedigen zodat jij met een gerust hart op andere dingen kan focussen. Ons ABVV team bestaat uit een 60-tal medewerkers voor de regio Mechelen+Kempen die jou met de glimlach wegwijs maken. Dankzij permanente vorming en kwaliteitscontrole zorgen we ervoor dat onze tevreden leden ook tevreden blijven!

Deel deze pagina: