Belastingservice 2024: vanaf 6 mei tot en met 14 juni

4 april 2024
Image
Tax-on-web

De grote bruine omslag krijgt haast niemand nog, belastingen betalen doen we uiteraard met zijn allen wel nog steeds. Meer en meer instanties bouwen hulp bij het invullen van de belastingaangifte af, bij het ABVV Mechelen+Kempen blijven we trouw geloven in de noodzaak van deze dienstverlening. 

Het ABVV treedt op als mandataris, net zoals een boekhouder. Dat betekent dat wij van de leden die hiervoor beroep op ons doen een volmacht krijgen om de aangifte in hun plaats in te dienen. Dat zorgt ervoor dat we je aangifte zoveel mogelijk van op afstand kunnen doen. 

Van zodra Tax-on-web de mogelijkheid biedt om de aangiften digitaal te doen openen wij onze belastingservice. Vul de aanvraag in, wees zo volledig mogelijk en stuur de documenten in één bestand mee. Je krijgt een kopie van die aanvraag in je mailbox. Aangezien we op korte tijd veel aanvragen krijgen hebben we voldoende tijd nodig om ze te kunnen verwerken. 

Ook bij een vereenvoudigde aangifte kunnen we je bijstaan. Wil je dat het voorstel door ons gecontroleerd wordt? Vul ook dan de aanvraag belastingservice in.

LET OP!!: 

  • Alle belastingaangiftes dienen ten laatste 15 juli ingediend te worden, ook voor ons als mandataris! In tegenstelling tot de voorbije jaren hebben wij dus geen tijd meer tot oktober voor het indienen van de aangiftes. Hierdoor moeten alle aanvragen voor 14 juni 2024 aan ons bezorgd worden!  Wat na 14 juni bij ons binnen komt, kan niet meer tijdig verwerkt worden.
  • Zet al je attesten in 1 bestand van maximaal 4MB groot en voeg het meteen toe aan je aanvraag (zonder jouw attesten kunnen wij jouw aanvraag niet verwerken).
  • Je krijgt meteen bevestiging van je aanvraag in je mailbox met daarin al je ingevoerde gegevens.
  • Van zodra je aanvraag verwerkt en ingediend is, krijg je van ons spontaan bericht. Dit kan enkele weken duren, wees geduldig, indien er een vraag of probleem is, nemen wij zelf contact met je op.

Heb je een foutje gemaakt of wil bijkomende bestanden toevoegen, mail naar belastingen.mk@abvv.be en zet in het onderwerp je rijksregisternummer. Bezorg documenten altijd via een scan in PDF! Zo kunnen we het snelst werken. Alle bijkomende vragen stel je via datzelfde mailadres. Als we bijkomende informatie nodig hebben dan nemen onze medewerkers zelf contact met je op. Je krijgt ook altijd het bewijs en het resultaat van de aangifte. Wees geduldig, dit kan enige tijd duren.

Ben je lid en in regel met je bijdrage, dan gaan we voor je aan de slag.
Wil je lid worden en meteen gebruik maken van de belastingservice, klik dan hier.

Voor het aanvraagformulier van de belastingservice, klik hier.